Reserva de pistes i
activitats dirigides

Títols per a Maria Pardo i Víctor Bosch al Circuit Pere Masip i al Circuit Promeses de Tarragona

04 abril 2022

Cap de setmana força profitós per als joves tennistes del Club Tennis Lleida gràcies als títols aconseguits per Maria Pardo i Víctor Bosch.

Començant per Maria Pardo, partint com a segona favorita es va proclamar campiona a la prova infantil del Circuit Pere Masip celebrada al Cercle Sabadellès en batre a la final la 6a cap de sèrie, Reese Takunda Simunyu, per 6-2 i 6-1. Anteriorment, Maria Pardo s’havia desfet de manera successiva d’Anna Orlando (2-6, 6-4 i 10-6), Noemí Andreica (7), per 6-0 i 6-0, i Martina Vázquez (4), per 6-4 i 6-1.

Per la seva part, Víctor Bosch es va proclamar campió a la prova aleví 2 del Circuit Promeses de Tarragona en superar a la final el primer favorit, Oriol Fernández, per 6-0 i 6-1. A les rondes anteriors, Bosch, que no partia com a cap de sèrie, va superar Pablo Lorenzo (6-1 i 6-0), Lian López, segon favorit, per 6-2 i 6-0, Hugo Tornero (6-0 i 6-0) i Evan Segú, tercer cap de sèrie, per 6-2 i 6-1.

Podeu consultar els quadres dels dos tornejos als documents adjunts.