Trobada de cloenda del curs del Club de Lectura del CT Lleida

15 juliol 2024

Durant la trobada, es van poder repassar i comentar les obres literàries llegides al llarg del curs i els seus autors.

Enzo Barriuso, finalista a la prova benjamí de la Copa Since 90 de Cornellà

Enzo Barriuso, jugador de l'escola del CT Lleida, va ser finalista a la prova benjamí de la Copa Since 90 jugada aquest cap de setmana a Cornellà. Barriuso va caure a la final davant el 1r cap de sèrie, Luis Rabasa,

Manel Abellana, finalista al Campionat de Catalunya Sub 11

14 juliol 2024

Abellana va cedir a la final davant Marc Igual al supertiebreak decisiu per 5-7, 6-3 i 10-4.

05 juliol 2024

Maria Pardo va ser campiona de dobles al Campionat Catalunya sub 15 i semifinalista individual. Per la seva part, Martí Franco, va ser 1/4 finalista individual i 1/4 finalista en dobles amb Ramon Perat.

El CT Lleida, present a l'Assemblea de la Real Federación Española de Tenis

01 juliol 2024

El Club Tennis Lleida va formar part de la delegació de diferents clubs de tennis de Catalunya que van assistir, aquest dissabte 29 de juny, a l’Assemblea de la Real Federación Española de Tenis.

El CT Lleida, eliminat a la segona ronda del Campionat d'Espanya per Equips Cadets masculins

28 juny 2024

El conjunt lleidatà, format per Víctor Palomar, David Sánchez, Bruno Melé i Roger Dolcet, va obrir la competició davant el RST La Magdalena de Santander, al que va derrotar per 4-0, però a la segona ronda

Álvaro García, campió sub 14, i Amadeu Piqué, subcampió sub 12 al Warriors Tour del Club Tennis Lleida

22 juny 2024

El Warriors Tour Lleida ha coronat aquest dissabte els vuit campions, quatre nois i quatre noies, d’una edició que ha estat marcada pel rècord de participació, amb 370 inscrits en els quadres que, des del passat 14 de juny, s’han aplegat a les pistes de

Cinc distincions per al CT Lleida a la Diada del Tennis Català

13 juny 2024

El president del Club Tennis Lleida, José Luis Solans, i el vicepresident responsable de la parcel·la esportiva, Quim Puyuelo, van voler compartir amb tota la gent del club els premis rebuts per l’entitat en el decurs de la Diada del Tennis

La Lliga Interna de l’Escola de Base arriba al seu punt final

12 juny 2024

La Lliga Interna de l’Escola de Base arriba al seu punt final, només pendent de quatre partits que queden ajornats.