Reserva de pistes i
activitats dirigides

El Tennis Lleida aconsegueix col·locar un semifinalista i quatre quart-finalistes al Warriors Tour Lleida

19 juny 2023

Álvaro García va ser el més destacat dels amfitrions en quedar-se a un pas de disputar la final infantil. Víctor Palomar, Adrià Franco, Maria Pardo i Clara Font van cedir als quarts de final de les seves respectives categories. El torneig va tancar diumenge vuit dies d’activitat durant els quals prop de 300 tennistes van passar pel club.

El Warriors Tour Lleida va coronar aquest diumenge els seus campions amb la celebració de les finals, que van posar el punt final a un torneig que, al llarg dels darrers vuit dies, va aplegar una intensa activitat a les pistes del Club Tennis Lleida.

En total van passar pel club lleidatà prop de 300 tennistes de les quatre categories que hi havia en joc: benjamins-sub 10, alevins-sub 12, infantils-sub 14 i cadets-sub 16, en tots els casos amb quadres masculins i femenins. Els representants del club amfitrió qua van arribar més lluny van ser Álvaro García, que va ser semifinalista, Víctor Palomar, Adrià Franco, Maria Pardo i Clara Font, que van ser quart-finalistes.

Començant per les categories masculines, en benjamins el títol va ser per a Nicolás Aguirre, que va derrotar Izan Giménez a la final per 5-3 i 4-0. En alevins, el campió va ser Teo Casadesús, guanyador a la final per 3-6, 7-5 i 11-9 davant Marc Villarroya. Passant als infantils, Álvaro García va caure a les a semifinals davant Aleix Galindo (2) per 6-2 i 6-3. Posteriorment, Galindo va perdre la final enfront Adrià Velázquez en haver-se de retirar quan havia cedit el primer set per 6-2.

Finalment, en cadets, Víctor Palomar va caure a quarts de final davant Max Solano (1) per 6-2 i 6-2, i també a quarts Adrià Franco va cedir per 6-3 i 6-2 contra Vlad Secara (8). Els dos botxins dels lleidatans s’enfrontarien posteriorment a la final, proclamant-se campió Max Solano en guanyar per 3-6, 7-6(7) i 12-10.

Passant als quadres femenines, en benjamins Clara Font va perdre a quarts de final amb Ángela Sala per 4-2 i 4-0. En aquesta categoria, el títol va ser per a Maria Marín, campiona davant Mariia Oliinyk per 5-4(7) i 4-1. En alevins, Astrid Rogés va endur-se el campionat en batre a la final Zenaida Ruiz per 6-2, 3-6 i 10-3. En infantils, Maria Pardo, tercera cap de sèrie, va perdre a quarts de final davant Maria Parés (7) per 6-3 i 6-3. El títol en aquesta categoria va ser per a Alexia Paula Bastos en superar Olivia Poinsot per 6-2 i 6-3. Per últim, Ivet Sala es va proclamar campiona cadet davant Monique Wigoda (6-2, 2-6 i 11-9).

Cal recordar que el torneig es va posar en marxa el dissabte 10 de juny amb la disputa de la fase prèvia, que es va allargar fins al dimarts 13 i que va servir per completar els quadres de les fases finals, programats del dimecres 14 fins avui i que van comptar amb 24 jugadors/es per categoria.

La cita del CT Lleida era la cinquena d’un circuit força prestigiós que, anteriorment, havia passat per Madrid, Sevilla, Alacant i Saragossa, i que després de Lleida viatjarà novament a Madrid, Gijón, A Coruña, Tenerife, Castelló, Salamanca, Tarragona i Valencia, per acabar al mes de setembre amb el Master que es disputarà a la JC Ferrero Equelite de Villena, a Alacant. Tot plegat dins el circuit estatal de tennis juvenil amb més antiguitat d’Espanya, així com el primer en acollir la categoria benjamí. El Warriors Tour disposa del suport de la Federación Española de Tenis.

Podeu consultar els quadres complets, tant de les prèvies com de les fases finals, a QUADRES.

Podeu veure més fotos del torneig clicant a FOTOS (@WARRIORS TOUR)