Reserva de pistes i
activitats dirigides

El 2n Torneig Forn La Ràdio-Memorial Joan Oró corona els seus campions a les pistes del CT Lleida

05 octubre 2024

La jornada final va incloure deu finals, l’entrega de trofeus i un reconeixement a Manel Vidallet, promotor del torneig.

El 2n Torneig Forn La Ràdio-Memorial Joan Oró va coronar aquest dissabte els seus campions després d’una intensa jornada matinal en la que es van disputar deu finals.

Els campions en les diferents categories van ser Miquel López i Emma Fernández (benjamins), Amadeu Piqué i Amaia Olomí (alevins), Ivan Villas i Astrid Rogés (infantils) i Cèlia Torrelles i Álvaro García (cadets). Pel que fa als finalistes, van ser Bernat Piqué i Mar Nadal (benjamins), Raúl Estaun i Sandra Manresa (alevins), Daniel Culleré i Nayara Sanjuán (infantils) i Carla Magrí i Bruno Melé (cadets).

Pel que fa als quadres de consolació, els campions van ser Aleix Silva i Candela Saló (benjamins), Beltran Sanclemente i Aina Biosca (alevins), Mario Mestre i Gisela D’Anunciaçao (infantils) i Francesc Solsona i Daniela Carmona (cadets).

En acabar els partits, va tenir lloc l’acte de lliurament de premis als guanyadors i finalistes, que va incloure un reconeixement a Manel Vidallet com a promotor del Torneig Forn la Ràdio. També es va fer el sorteig de l'estada d’una setmana a la Rafa Nadal Academy. Com a cloenda, es va poder gaudir d’una degustació de productes del Forn La Ràdio.

El Torneig Forn La Ràdio-Memorial Joan Oró s’ha disputat des del passat 14 de setembre amb la participació de més de 130 tennistes entre les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, tant en l’apartat masculí com en el femení, amb participants provinents de les províncies de Lleida, Tarragona i Barcelona, així com una important representació de jugadors de l’Aragó. Tots els inscrits van rebre com a obsequi una samarreta i una tovallola. Cal destacar que el torneig és el que reparteix una major quantitat en premis de tot l’Estat espanyol en les categories juvenils. Així, els guanyadors/es reben un trofeu i un val de 200€, mentre que els/les finalistes també obtenen un trofeu i un val de 100€.

Podeu consultar el quadre d’honor del torneig al document adjunt.