Reserva de pistes i
activitats dirigides

Cinc equips del CT Lleida, a la prova de la Xpress Tennis Cup celebrada al Natació Lleida

22 maig 2024

El Club Tennis Lleida va participar amb cinc equips a la prova de la Xpress Tennis Cup que es va celebrar diumenge passat al Club Natació Lleida.

La jornada es va veure interrompuda per la pluja, que va obligar a ajornar la competició. Per aquest motiu, només es va poder jugar la primera fase, però no es van poder jugar ni semifinals ni finals, això va fer que la classificació final la determinessin els partits de la primera fase. Pel que fa a la presentació d'equips, només es va poder fer la de minitennis i sota la pluja.

Aquesta és la vuitena edició de la Xpress Tennis Cup. Es tracta d'un campionat de tennis infantil impulsat per la Fundació Occident del Grupo Catalana Occident i Wilson que té com a propòsit impulsar la pràctica del tennis en infants, prioritzant els valors i la diversió a la competició.

El torneig consta d'un total de tres circuits diferents (Catalunya, Comunitat de Madrid i Comunitat Valenciana), en els que nens i nenes d'entre 5 i 12 anys representen per equips els seus respectius clubs.

Tot això, mitjançant un format innovador de partits de 20 minuts, amb constants canvis de jugadors (cada dos punts guanyats, hi ha un canvi) i amb els entrenadors a la pista arbitrant l'equip rival. Un mètode que fomenta la companyonia en un esport originalment individual.

En aquesta edició està previst que hi participin més de 2.000 jugadors i 250 equips de clubs de tennis de les tres comunitats autònomes.

AL DOCUMENT ADNJUNT PODEU VEURE ELS COMPONENTS DE CADA EQUIP I ELS RESULTATS QUE VAN ACONSEGUIR.