Reserva de pistes i
activitats dirigides

Bruno Melé i Lande Culleré, campions a la Copa Since de l’Hospitalet, amb Daniel Culleré com a subcampió

10 juny 2024

Bruno Melé i Lande Culleré van aconseguir el títol a les seves respectives categories a la prova de la Copa Since 90 disputada al CTIP Hospitalet de l’Hospitalet de Llobregat, torneig en el que Daniel Culleré va ser finalista.

Melé es va imposar en la categoria cadet en superar a la final Ricard Lázaro per 4-1, 2-4 i 10-5. El tennista del CT Lleida, segon cap de sèrie, va eliminar prèviament Pedro Yus (4-1 i 4-2) i Javier Martínez (4-1, 1-4 i 10-8).

Per la seva part, Lande Culleré va ser el guanyador en la categoria absolut masculí B després de derrotar a la final Santiago Martínez per 4-1, 2-4 i 10-8. A les rondes anteriors, el jugador del CT Lleida, segon favorit, havia eliminat successivament Roger Dolcet (2-4, 4-1 i 10-5) i Praneel Sai Eswar (4-1, 2-4 i 10-6).

Finalment, Daniel Culleré va se subcampió en infantils després de perdre la final davant Julián María Valón per 5-3, 2-4 i 10-7. Culleré era el primer cap de sèrie i, per arribar a la final, va eliminar prèviament Iván Martínez (4-0 i 4-0) i Gabriel Martínez (4-0 i 4-0).

Podeu consultar els diferents quadres als documents adjunts.